? ??????????????Science of a Splatter? ????? ?? ???Rating: 4.5 (33 Ratings)??24 Grabs Today. 20947 Total G
rabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ?????Summer's Glory? ????? ?? ???Rating: 4.5 (2 Ratings)??1 Grab Today. 1414 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, August 24, 2009

Takziah buat Kamal Adam....

Sedih sungguh rasa hati nie..biler dapat berita yang sorang kawan saya, Kamal Adam @ teng... (kawan masa kat uitm segamat) kemalangan di pahang semasa dalam perjalanan pulang untuk melihat anak tersayang...tapi hajat mereka tak kesampaian..... & isteri tercinta telah kembali kerahmatullah......
terkedu seketika biler mendengar berita ni...bukan saya jer..kawan-kawan lain pun turut sama merasakan kesedihannyer....
Inilah ketentuan NYA..jodoh pertemuan, ajal maut sudah tertulis.... buat Kamal..saya harap..dia kan tabah menghadapi semua dugaan nie....kehilangan insan tersayang mmg amat memeritkan...saya berdoa agar arwah isteri beliau ditempatkan bersama-sama insan terpilih..AMIN......

3 comments:

Diamilikku said...

innalillah...
semoga sahabat ieza tabah menghadapi ujian ini...

salam ramadhan ieza..

ieza said...

diamiliku - terima kasih....salam ramadahan juga ..amacam baby kat dalam tu ok????

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)