? ??????????????Science of a Splatter? ????? ?? ???Rating: 4.5 (33 Ratings)??24 Grabs Today. 20947 Total G
rabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ?????Summer's Glory? ????? ?? ???Rating: 4.5 (2 Ratings)??1 Grab Today. 1414 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Saturday, October 24, 2009

haluuuu !!!

hi..kawan2.....lama nau tak update blog nie...mmmmmmm.....just nak kongsi ngan semua la ni saya dah 37 minggu preggy....kalau ikutkan ada lagi 3 minggu b4 due date....tapi since last monday saya dah mc sampai next tuesday....huuhuhhuh..napa ek mc lama nau nie..huhuuhhuu...sebanarnyer saya dah mula rasa contraction 30 minit sekali dari senin lepas..tapi biler pi kpmc...doc jamil kata...kedudukan baby still tinggi...masa tu saya baru 36 weeks so dia tak mau induce....dan oleh disebabkan sampai kesaat tu saya masih drive sendiri gi opis...dia suruh saya duk rehat kat umah....mmm.....kalau ikut pengalaman sebelum ni..hani & hana semua nyer lahir awal b4 due date..paling awal si hana (si adik)...saya bersalin pada usianyer 35 weeks....si hani awal 2 minggu...huuhuuhuh...tapi apa pun saya redha..saya berdoa sgt..agar dipermudahkan untuk bersalin kali nie....mmmmmmmmmm...
Saya juga seronok sgt sebab ramai kawan2 yang seangkatan ngan saya telah selamat melahirkan baby2 yang comei dan sihat2....antaranya..Farah wife en.cd-baby girl,raisha.....adik ipar saya..erin - baby girl dania qistina 2.9kg, sahabat di alam acyber sue(perlis) - baby boy, ...sepupu saya, julie - baby girl mia maisarah 3.1 kg ..dan yang latest aini(kedah)-baby girl-irdina......tahniah semua....saya tumpang gembira untuk semua....
lagi satu...saya juga nak mohon maap pada semua rakan2 atau sesapa jer ....doakan agar saya selamat melahirkan ek....

7 comments:

Diamilikku said...

semoga ieza selamat melahirkan baby..insya allah...doa kami dari jauh nih....btw...su dah nak habis pantang...yeayyyyyyy...nanti ieza punya turn plak yerrr

TiNiE said...

wah pejam celik pejam celik dah nak selamat lagi sorang za kan...
insya-Allah semua pun akan selamat2 saja..amin

aramis2177 said...

salam ieza,

take care naa....duk dediam kat umah!dgq pesan doc jamil tau!rindu plak kat dia...thehehehhehe....nanti kim slm dia eh!hahahahhaa....jgn lupa tau if dah selamat bersalin bgtau kitaorg kat sini...gud luck!

ieza said...

diamilikku - tu arr..syoxnyer dah nak abis pantang...huuhuhuuuh..mekasih ek doakan iza..
tinie - mekasih sis..amin..
farah - wsalam --ok..insyaallah nnt iza sampaikan ek...nnt biler dah selamt iza akan bagitau semua!!!

♥ G-Jã ♥ said...

woi.. nape aku tak penah tau ko ade blog ? ke aku tak prihatin ?

ape2 pun.. aku doakan ko selamat bersalin nnt... mesti baby ko comey cam aku kan ? sbb same2 november... scorpion... :) take care ok...

ieza said...

g-ja ..hahahahha...kau mmg..hahahha...arap2 ikut comey kau pun ok gak..hahhaha..cerdik macam kau pun ok...thanks dear..kau biler nak update blog kau........

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)