? ??????????????Science of a Splatter? ????? ?? ???Rating: 4.5 (33 Ratings)??24 Grabs Today. 20947 Total G
rabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ?????Summer's Glory? ????? ?? ???Rating: 4.5 (2 Ratings)??1 Grab Today. 1414 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Friday, April 24, 2009

TaK LArat.....huhuhuhuhuhu

huhuhuuh...lama nau rasanyer tak update blog nie....bukan tak nak tapi kesihatan tak mengizinkan ...huuhuhuh...alhamdulillah,.... la ni dah masuk 11 minggu saya pregnant...mmg saya tak sangkla secepat ni rezeki saya dan suami selepas keguguran aritu...huhuhu....apapun..saya bersyukur sgt...CUMA...mengandung kali nie...sicknessnyer amat-amatlah mencabau...saya sentiasa muntah..takleh nak makan dan yang paling serius..hahhahaha sicknessnyer sepanjang masa....saya berharap sgt sickness ni cepat2 la berakhir....doakan untuk saya ek...k la ni pun sudah ada rasa mau pitam....nnt sihat saya update lagi....wat semua..take care ek....saya tak lupa baca blog hang pa semua tiap2 pagi cuma tak larat nak tinggai komen jer kadang2...

5 comments:

Izyan :) said...

take care sis! :)

TiNiE said...

oo congrats za!!
sukanya akak dengau...
apa pun, take care yer...

ieza said...

izyan -thanks ya....

tinie - mekasih kak...

Diamilikku said...

wahhh tahniah2..n welcome to the club..sukanya kawan ramai yang menambah umat nabi muhammad...take care tau

ieza said...

diamilikku - thanks...sama la kita ek