? ??????????????Science of a Splatter? ????? ?? ???Rating: 4.5 (33 Ratings)??24 Grabs Today. 20947 Total G
rabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ?????Summer's Glory? ????? ?? ???Rating: 4.5 (2 Ratings)??1 Grab Today. 1414 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Sunday, May 3, 2009

MiMPi.......

malam semalam....saya bermimpi...saya melahirkan dua org bayi kembar...huhuuhuu...macam real jer mimpi saya ni...tapi mmg saya rasa macam saya betul2 bersalin...saya meneran..saya dengar suara baby tu nangis........huhuhuhuhu...bangun2 tdoq...trus bagitau nawa....ala..dia pun buat muka terkejut trus tanya perut saya da rasa sakit ker tak....saya kata tak....lepas tu macam biasa arr saya tipon mak ....saya ngan mak mmg akan tipon tiap2 hari walaupun sekadar nak tanya dah makan lum....sebab saya la satu2 anak dara dia ...( silap anak pompuan dia)hehehhehehehe..saya citer kat mak mimpi saya...mak pun macam terkejut gak..dia terus tanya tak pi check ker...nak sedapkan hati mak saya kata..nnt saya gi la....mmm...saya tau mimpi ni pemainan tdo ..tapi sebab saya ni selalu nau kegugurun...so kadang2 benda2 macam ni dok menghantui perasaan saya...mmmm....biler saya pk2 balik....semua yang terjadi dan yang akan terjadi ni adalah suatu ketentuan....apa yang saya mampu buat adalah berdoa agar semuanyer selamat.......

6 comments:

Izyan :) said...

rezeki tetap ade :)

ieza said...

izyan - tul tu ya....tapi...

Diamilikku said...

kembar tuh bestkan..tapi macam susah nak dapat..
jgn dilayan sangat mimpi..itu semua mainan tido jer....be cool n relax banyak2 k

ieza said...

diamilikku - thanks...

Diamilikku said...

ieza..lama menyepi..nape nih???

Daffodil said...

salam dear, sory baru je tgk komen iza dlm blog.. lama x dgr kabar, jaga diri wokey.. kita dah add awak huhu